La vie est belle a Paris

La vie est belle a Paris

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!

Μία φθινοπωρινή ρομαντική διάθεση με έπιασε τούτες τις ημέρες και θέλω να παραθέσω βιντεάκια από τις αγαπημένες μου μπαλάντες. Κάθε μια απο αυτές σηματοδοτεί και σημαντικές στιγμές στη ζωή μου με αποκορύφωμα το "Ι want you" του Elvis Costello. Το έχω συνδυάσει με την λατρεία μου, τη Θεσσαλονίκη για λόγους που δε μπορώ να παραθέσω και αυτό είναι και το όμορφο. Οι αισθήσεις να συνδέονται με αναμνήσεις. Να' μαστε λοιπόν! ENJOY

ΕLVIS COSTELLO


Το τραγούδι που ακολουθεί είναι ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου, του Ποίμη. Μακάρι μόνο τέτοιες φωνές να μας απασχολούσαν στην Ελλάδα.


Τελος, τι να πω εγώ η ταπεινή για τον υπέροχο Eric Clapton. Μια απο τις ωραιότερες στιγμές μου όσο σπούδαζα στο σκοτεινό Lancaster στην Αγγλία ήταν μετά το τέλος μίας τεράστια ημέρας να βάζω το αγαπημένο μου κρασί και να ακούω ξανά και ξανά το τραγούδι αυτό αφήνοντας τη γοητεία του Μορφέα σταδιακά να με πλανεύει.

13 σχόλια:

etsi kai etsi είπε...

polu wraia!!!

miss little sunshine είπε...

Ευχαριστώ! Αν και πανκ ροκ στα ακούσματα μου, στις μεγάλες ρομαντίλες μου με πιάνει κι ακούω και τούτα τα 3 συγκεκριμένα, χοχο. Γεια σου βρε so and so!

penelope είπε...

ρομαντικό μικρό sunshine πολύ όμορφες μπαλάντες και αυτός ο Ερικ Κλαπτον τέλειος! πάει τόσο ωραία στο σκοτεινό καιρό της Αγγλίας που μου έχει λειψει τόσο πολύ.

miss little sunshine είπε...

Πηνελοπίτσα μου,

εμένα να δεις πόσο μου έλειψε ο καιρός της Αγγλίας. Λογω κρύου μαζεύoμασταν χουχουλιάρικα όλη η παρέα σε όμορφα cafe με τζάκι και πιναμε τη σοκολάτα μας συζητώντας ωρες ατελειώτες από θέματα για Βορεια Κορέα ως και συνωμοσιολογία για το θάνατο της Diana. I miss UK!!!

marianaonice είπε...

H μουσική είναι για μένα το ωραιότερο χαλαρωτικό και ηρεμιστικό για τα κουρασμένα νεύρα μας και για την ταλαιπωρημένη μας ψυχούλα...
Και όταν οι αισθήσεις συνδέονται με αναμνήσεις, τότε είναι το τέλειο!!
Το πρώτο τραγουδάκι άπαιχτο!.
Καλό Σ/Κ μικρούλα και καλό βόλι!!
:))))))

miss little sunshine είπε...

Γεια σου Μαριανίτσα, που μόνο on ice δεν είσαι!! Ειναι οντως πολυ ομορφα κομμάτια και απόψε θα τα ακούσω ξανά και ξανά για να μη δω στον υπνο μου το μπούλη τον Κωστάκη να κλαίει και το Γιωργάκη να χοροπηδά σε ενα τραμπολίνο με γλειφυτζούρι στο χέρι! Φιλιά!

Vam33 είπε...

Μου αρέσει αυτό που γράφεις στο προφίλ για τα παιδιά που θα έπαιρνες μαζί σου στο Roskilde Festival!
Clapton κομματάρα....

miss little sunshine είπε...

Thanx Vam33!!

Σιγουρα θα ειμαστε θαμώνες σε ενα απο τα μεγάλα φεστιβάλ. Τώρα Reading θα λέγεται, Leeds θα λέγεται, Roskilde παντως εγω με τα παιδιά μου αγκαζέ θα μαστε πρώτοι!

patsiouri είπε...

Λοιπόν, είχα ανακαλύψει στο youtybe ένα βιντεάκι του I want you σε συνδυασμό με τη "Νεκρή Νύφη" του Μπάρτον...
Ηταν ο πιο απίστευτος συνδυασμός που μπορούσαν να φτιάξουν και η καλύτερη εκτέλεση του κομματιού που έχω ακούσει ποτέ!!
Το είχα λιώσει.
Μέχρι που μια μέρα το...κατέβασαν...ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

Οσο για το φίλο σου, πες του πως δηλώνω φανατική θαυμάστριά του!

patsiouri είπε...

Αν σου στείλω τα στοιχεία του βιντεακίου (πχ τους δημιουργούς) έχεις ιδέα που μπορούμε να το ανακαλύψουμε???

miss little sunshine είπε...

Ayto me ton Tim Barton les??? Gia steile kai tha kanw mia prospatheia!! Sorry gia ta greeklish alla kollise to pc mou kai de mou dinei epilogi gia ellinika! SMATS Patsiouraki mou!

miss little sunshine είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
miss little sunshine είπε...

A kai epipleon mias kai sou arese o Poimis des kati parapanw. O Poimis einai me ton antra mou sti banta tou Tourna (anamesa se 1002 alles mpantes pou paizoun) kai exw erwteutei to talento tou. ENJOY!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AYSNuh7QLzg