La vie est belle a Paris

La vie est belle a Paris

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ηλιαχτίδα on vacation!

Σκέψεις ηλιαχτίδας σε περίοδο διακοπών



Για μένα οι διακοπές της καλοκαιρίας είναι σα Πρωτοχρονιά. Είναι η περίοδος που ονειροπολώ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, που βάζω τελείως μη ρεαλιστικούς στόχους και ορέγομαι μεγάλες καριέρες για να μου δίνουν τα λεφτά να κάνω ταξίδια.



Στόχοι σχολικής χρονιάς 2010- 2011:

• Να ξεκινήσω να μαθαίνω οπωσδήποτε μια ξένη γλώσσα (κατά προτίμηση Ισπανικά ή Ιταλικά, καθότι τεμπέλα τα δεύτερα μου φαίνονται εύκολα).

• Να συγκρατώ τον εκρηκτικό μου χαρακτήρα. Χάρη σε αυτόν πολλοί με συμπαθούν αλλά και το αντίθετο. Δε θα αυτοσυγκρατούμαι για να γίνω αρεστή σε αυτούς που δε θέλουν να με βλέπουν μπροστά τους, αλλά για να μην πληγώνω τους αγαπημένους μου με το γνωστό μου παρορμητισμό.

• Να δώσω εξετάσεις για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Θα μου πείτε, τι προσγείωση ήταν αυτή; Κι όμως. Αν διοριστώ, θα γίνω μία εξαίσια δημόσιος υπάλληλος που όμως θα έχει χρόνο να πίνει τα κοκτεηλάκια της, να κάνει τον εθελοντισμό της, να ταξιδεύει μέσα κι έξω, να κάνει γλώσσες (βλέπε παραπάνω), να ανακαλύπτει ζαχαροπλαστεία με χειροποίητα μπισκοτάκια και να κάνει ένα καλό δεύτερο μεταπτυχιακό στο, αυτή τη φορά αγαπημένο της αντικείμενο, Ιστορία της Τέχνης (γιατί ας μη γελιόμαστε, το HR που έκανα σα πρώτο απέβλεπε σε μία «καλή» δουλειά και διόλου δε με ενδιέφερε ως αντικείμενο).

• Να διακοσμήσω το μπάνιο μου. Είναι ο (σχεδόν) μοναδικός χώρος του σπιτιού μου που το θεωρώ αδιάφορο και θα θελα να τον κάνω όμορφο

• Να θυσιάζω ουσιαστικό χρόνο από πράγματα που μου αρέσει να κάνω ή από ξεκούραση, για να βοηθήσω τους άλλους. Ποιος είναι «πιο πολύ» εθελοντής; Αυτός που δουλεύει στη Σαλαμίνα και θυσιάζει χρόνο από την οικογένεια του και την ξεκούραση του για να ναι κοντά στα νοσηλευόμενα παιδάκια στο Παίδων ή αυτή που έχει άπειρο χρόνο και θέλει να τον σκοτώσει κάπου;

• Να ανακαλύψω νέες γκουρμέ συνταγές με τον αντρούλη μου ως πειραματόζωο γευσιγνωσίας.

• And last but not least, να πάω Παρίσι κοντά στα Χριστούγεννα (όχι μέσα στις γιορτές) που θα είναι υπερστολισμένο αλλά όχι οχλοκρατούμενο και να πιω ζεστή λευκή σοκολάτα καθήμενη στα σκαλάκια της Sacre Coeur.

6 σχόλια:

Meropi είπε...

M' αρέσει που ακόμα θεωρείς ότι είσαι στο σχολείο και λες "σχολική χρονιά 2010-2011"!!
Αχ sunshine μου, δύσκολοι οι καιροί για ονειροπόλους!

Ανώνυμος είπε...

Αααααα...μόνο αυτό θα πω (άντε, αν θέλεις, προσθέτω κι ένα "χ" στο τέλος..)!
Καλή συνέχεια στις διακοπές σου, miss Χαριτω-μένη!
:-)

miss little sunshine είπε...

Μeropi
Χαχαχα, τώρα συνειδητοποίησα πως έγραψα "σχολική χρονιά"! Μ αγαπώ! Δυσκολοί οι καιροί Μεροπάκι μου είναι για τους μη ονειροπόλους, που δε βρίσκουν τρόπους διαφυγής απο αυτήν την μαυρίλλα. Εγώ μ-ι-α χαρά είμαι!


Νew-girl-on-the-blog
Ευχαριστώ καλή μου Σαλονικιά! Να μαι καλά κι εγώ κι εσείς και να ταξιδεύουμε μονίμως! Φιλιά!

k* είπε...

skeftomai kai grafw kai lekseis tis kartelas? ti omorfo post!
na ta kaneis ola ki akoma perissotera !
ki egw prepei na kanw tetoia ''to do'' list :P
smoutsen smoutsen glykoulaki mou omorfo kai opws eipe kai i meropi..xaritw-meni onoma k prama!! <3
xxx
k*

miss little sunshine είπε...

Θα τα κανω Κατρινακι μου, τιποτα δε με σταματα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη μας αρχη και φετος λοιπον να κατακτησουμε τον κοσμο!

miss little sunshine είπε...

Γεια σου Σκρουτζάκο! Καλίο φθινόπωρο να χουμε. το οποίο παρεπιπτόντως αγαπώ! Καλή μας χρονιά!