La vie est belle a Paris

La vie est belle a Paris

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Λάμβάνοντας βραβείο από την καλή μου φίλη http://ahappyloonyphant.blogspot.com/ Αλεξία, βρήκα ξανά ευκαιρία  να περιαυτολογήσω! Επτά πράγματα μου ζήτησε να πω για μενα (αν και νομίζω πως τα περισσότερα ήδη τα ξέρετε) και ιδού.

1) Οταν ήμουν μικρή νόμιζα πως ο μπαμπάς μου είναι ο Θεός. Οντας γιατρός κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν στο νοσκομείο για βόλτα (ναι ήταν από τις αγαπημένες μου βόλτες) έβρισκα άτομα που λέγανε "ο μπαμπάς σου με έσωσε" και φούσκωνα από υπερηφάνεια που ήμουν γόνος θείου αίματος.
2) Από ηλικία 6 ετών παρακολουθώ ασταμάτητα σειρές μυστηρίου ενώ από εκείνη την ηλικία ξεκίνησα τα θρίλερ.Πρωτη σειρά που παρακολουθούσα βρέξει χιονίσει ήταν το Μυστήριο της Παρασκευής ενώ το πρώτο μου θρίλερ ήταν ο Δρόμος με τις λεύκες. Πόσο αγάπησα εκείνον τον ατίθασο άντρα, τον Φρέντυ Κρούγκερ!
3) Αγαπώ βαθειά τον άντρα μου, είναι ο μόνος άντρας που μπορώ να με φανταστώ μαζί του ως τα βαθειά γεράματα. Επίσης είμαι μαμάκιας μεγάλος, περιττό να σας πω πως η μαμά μου είναι η καλύτερη όλων των μαμάδων.
4) Μου αρέσει η μουσική, οι πανκ ροκ συναυλίες αλλά η αγοραφοβία μου δε μου επιτρέπει να τις απολαμβάνω, ιδιαίτερα αν λαμβάνουν χώρα σε κλειστό χώρο (βλ. Γκαγκάριν ή στάδιο Ταε κβο ντο, μπλιαξ)
5) Οταν ήμουν μικρή, ήμουν ερωτευμένη με όλους τους φίλους της θείας μου της Μάρως. Μου είπαν πως στα έξι μου είχα ερωτευτει εναν φίλο της που έκανε και guest εμφάνιση στο αριστούργημα της τέχνης Ρετιρέ!!
6) Μου αρέσει το βινσάντο, τα Εξάρχεια, το Salero και το Υποβρύχιο.
7) Θα θελα να κάνω κάποτε ένα παιδί και να υιοθετήσω και μία σοκολάτα (ένα μιγάκι). Πόσο όμορφη θα ήταν η οικογένεια μας έτσι! Ακους εσύ που το 3) σε αφορά;;

Καλό μας βράδυ, πάω να ξεκουραστώ γιατί ο Τάχιος, ο Αντρέας και η Ευγενία ρούφηξαν όλο μου το είναι... Αποδίδω κι εγώ με τη σειρά μου το βραβείο αυτό στην λατρεμένη Katrin(http://www.megalopouthena.blogspot.com/), στο Μαράκι που βουτά απο ψηλά και στη συμπατριώτισσα μου κατά το ήμισυ, Σταλαματιά (http://stalamatia.blogspot.com/)

8 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Για το οτι η μαμα σου ειναι η καλυτερη στο κόσμο, το εχουμε καταλάβει απο καιρου! Οσο για τον κυριο στο 3 να ευχομαι να ειναι θετικος στην πρόταση . Θα ηταν τέλειο.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ..η μαμα σου ειναι η δευτερη καλύτερη στον κόσμο. Πρωτη είναι η δικιά μου!

miss little sunshine είπε...

Γεια σου Νίκο! Χαχαχαχα, εντάξει πάω πάσο, η δική σου είναι. Είδες πόσο καλή ιδέα έχω;; Η ιδέα μου μπήκε μετά από μια εκπομπή του Θεοδωράκη για τις υιοθεσίες. Από τότε θέλω απεγνωσμένα μία σοκολάτα! Καλημέρες! Enjoy the wind and the sun...

gwgw είπε...

καλησπερα καλως σας βρηκα...ευχομαι να τα λέμε συχνα..καλο βραδυ!!!

miss little sunshine είπε...

Γεια σου Γωγούλα! Να περνάς να τα λέμε, ευχαριστώ για την επίσκεψη! Φιλιά!

new-girl-on-the-blog είπε...

Κοριτσάκιιι;;;;
Εδώ είμαι κι εγώ!!

Τώρα γιατί εμένα ακόμα κι αυτά που γράφεις και (μάλλον) θεωρείς ελαττώματα μου φαίνονται ωραία; Χιχι!

Σε θαυμάζω, κοριτσάκι, μπράβο σου..!

Καλημέρα!
:-)

Υ.Γ.1: Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο! Βεβαίως και θα ετοιμάσω σχετική ανάρτηση-θα φροντίσω να το μάθεις!
Υ.Γ.2: Πού το βραβείο σου, παρακαλώ; Γρήγορα να το πάρεις από τη φίλη σου την Αλεξία και να βάλεις τη φωτό στο σπιτάκι σου!!)

miss little sunshine είπε...

Μαρακι μου σε περιμενουμε ολοι οι φαν σου να ξανακανεις blog. Αντε σε παρακαλω! Γλυκουλα μου εισαι πολυ καλοπροαιρετη! εχω κι αλλα πολλα ελαττωματα τα οποια επιμελως αποσιωπουνται! χαχα. Σε φιλω ζεστααααααα

new-girl-on-the-blog είπε...

Είμαι καλοπροαίρετη με τους καλοπροαίρετους!
Αγαπημένη μου φαν (χιχι!) δεν πρόσεξες ότι σ΄ενημέρωσα (στο...άλλο πεδίο συνομιλίας μας!);
Το νέο μου μπλογκ είναι γεγονός!!
Μπορείς είτε να χρησιμοποιήσεις τη διεύθυνση www.voutiaapopshla.wordpress.com είτε πολύ απλά να πατήσεις πάνω στο ψευδώνυμό μου και θα σε βγάλει απ΄ευθείας εκεί...σε περιμένω με χαρά!
Φιλάκια!
:-)

new-girl-on-the-blog είπε...

Έτοιμη η ανάρτησηηηηη!!
;-)