La vie est belle a Paris

La vie est belle a Paris

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τhings to do before I die!

Καλημέρα! Πέρασα ένα πολύ ωραίο σαββατοκύριακο, παρέα με καλούς φίλους. Παρεπιπτόντως, το Σάββατο είδα και την ταινία των αδερφών Κοεν. Δεν ήταν αριστούργημα αλλά ιδώθηκε ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Φ΄τάνουμε στο σήμερα λοιπόν. Οπως κάθε πρωί, πριν πάω στους νηπιο-εργοδότες μου, διαβάζω στον ηλεκτρονικό τύπο την εξής ειδηση-πληροφορία."Οι ηλιακές εκλάμψεις αυξάνονται σε συχνότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Ήλιος πλησιάζει στο αποκορύφωμα της δραστηριότητάς του, η οποία ακολουθεί έναν κύκλο με περίοδο 11 ετών. Το λεγόμενο ηλιακό μέγιστο αναμένεται γύρω στο 2013." (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231081134). Και μετά; Δε λένε για μετά. Μετά τι; Θα σβήσει ο ήλιος, επομένως και η ζωή στον πλανήτη μας;; Ωχ μαμά μου, και δεν έχω προλάβει να κάνω όλα αυτά που ονειρευόμουν να έχω κάνει πριν πεθάνω. Μου γεννήθηκε λοιπόν η όρεξη να καταγράψω όλα αυτά που πρέπει να κάνω πριν δω τα ραπάνια ανάποδα.

  • Να πάω Νέα Υόρκη και να πάω σ ενα μπαρ με live για κρασί και να είναι εκεί τυχαία ο Γούντυ Αλλεν με τη μπάντα του και αυθόρμητα να τζαμάρουν!
  • Να αποκαταστήσω τη σχέση μου με όλους εκείνους (ελάχιστοι είναι, μην πω ένας!) πόυ για χψ λόγους (τους οποίους ακόμα δεν έχω καταλάβει) ψυχρανθήκαμε, να ξαναπάμε για ένα κοκτέηλ (θα προτιμήσουμε το Baba Au rum) και να γελάμε με τις σουρρεαλιστικές συζητήσεις μας
  • Παιδί θα θελα απεριόριστα να κάνω αλλά αν ήξερα ότι θα καταστραφεί ο κόσμος, δε θα του κανα ποτέ τόσο μεγάλο κακό ώστε να το φέρω στον κόσμο και μετά απο λίγο να πρέπει να την κάνει με ελαφρά πηδήματα.
  • Ενα Παρίσι πριν πεθάνω πρέπει να το ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε. Να μεθύσω στα σκαλιά της Sacre Couer με το καλύτερο γαλλικό κρασί, να αποχαιρετήσω τα παιδιά του Βαν Γκογκ και των άλλων μεγάλων ιμπρεσιονιστών στο Μουσειο Ορσέ(http://www.musee-orsay.fr/en/home.html) και να θρηνήσω που θα γίνουν σκόνη στο σύμπαν τέτοια αριστουργήματα.
  • Να μοιράζομαι το μισθό μου με το φίλο μου τον Πακιστανό που μου πουλάει στα φανάρια του Τάθου τις πιο φρέσκες τουλίπες και γενικότερα με όλους εκείνους που η ζωή, εμείς τους φερθήκαμε τόσο άδικα που πρέπει οπωσδήποτε να επανορθώσουμε.
  • Να πάω να δώσω από ενα σκαμπίλι και μία μπουνιά στα αχαμνά σε όλα εκείνα τα λαμόγια που κατέστρεψαν τις ζωές των συμπολιτών μας και τη δική μας με την ανικανότητα να διαχειριστούν τα κοινά και με τη λαιμαργία τους να καταβροχθίσουν την εμπιστοσύνη μας και τα χρήματα μας.
  • Να πάω στο Καραισκάκη χωρίς να φοβάμαι πως θα γκαντεμιάσω την ομάδα μας, να απολαύσω με την καρδιά μου τους πρωταθλητές Ελλάδας
  • Να συμπεριφέρομαι όσο πιο άψογα γίνεται στο σύντροφο μου, είναι ο πιο καλός άντρας του κόσμου και οι τελευταίες του μέρες στη γη πρέπει να είναι άψογες
  • Επίσης κανά μήνα πριν σβήσει ο ήλιος θα τρωω τον αγλέορα, ακατάπαυστα παγωτά cookies με μερέντα, πίτσες με μοτσαρέλλα κλπ κλπ
  • Θα πω στον Τάσο πως είναι το πιο καλό παιδί που γνώρισα ποτέ μου (τώρα δε του το λεω για να μην το πάρει πάνω του και με ταράξει στις σκανταλιές ο δίχρονος) και πως τον ευχαριστώ που με άφηνε να τον ρουφάω στα φιλιά κάθε φορά που είχα ανάγκη να πάρω και να δώσω λίγη στοργή.
  • Θα ήμουν ακόμα περισσότερο αυθόρμητη! Οποιον δεν πηγαίνω απευθείας βρίσιμο κατάμουτρα, ενώ όσους αγαπώ όλο αγκαλιές, αγάπη και φροντίδα
Μην περιμένουμε το τέλος του κόσμου για να γίνουμε καλύτεροι, για να βοηθάμε τον διπλανό μας που πεινά ενώ εμάς το ψυγείο δε χωράει να κλείσει από τις αηδίες που αγοράζουμε. Για να πραγματοποιούμε ένα ένα τα όνειρα μας. Για να μην εχουμε απωθημένα και κόμπλεξ. Σας φιλώ, πάω να μελετήσω ισπανικά και να ετοιμαστώ να πάω στα μωρά μου.




7 σχόλια:

Signorina Christina είπε...

Sou euxomai na ta kaneis ola kai akoma perissotera!!!!!!!! Kalo mhna!!! :D

SignorinaTina

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

new-girl-on-the-blog είπε...

..να μην ξεχάσεις "να ζήσεις" λοιπόν, καλή μου..!

Εύχομαι η εβδομάδα σου να είναι γεμάτη από χαρές και γέλια!

:-)

miss little sunshine είπε...

Σκρουτζάκο σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Δυστυχώς με ταλαιπωρησε μια γαστρεντερίτιδα ύπουλη κι ακόμα αναρρώνω.

Signorina Christina, σε ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα σου και την ευχούλα σου! Να σαι καλά!

Νew girl μου προς το παρόν η εβδομάδα ξεκίνησε με γαστρεντερίτιδα εναπομείνουσα από την προηγούμενη αλλά τί πιο όμορφο τώρα που έχω αναρρωτική να είμαι σπίτι και να απολαμβάνω χιόνι και τζάκι; Φιλιάααααααααααααα

new-girl-on-the-blog είπε...

Περαστικούλια και γρήγορα!
Αλλά.....όσο είσαι μέσα, φρόντισε να παρατείνεις την απόλαυση της ζεστασιάς!!
:-)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΗΣΥΧΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Εγώ® είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ που αναφέρεις το παιδί μου (μας) σαν το καλύτερο παιδί που είχες...
Γι αυτόν είσαι κάτι περισσότερο απο την γυναίκα που τον έμαθε τόσα πράγματα αντί για τη μαμά του...
Και αυτή η μαμά θα είναι εδώ και για σένα όποτε την χρειαστείς...
Σε φιλώ και σ αγαπώ πολύ..