La vie est belle a Paris

La vie est belle a Paris

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

"Καμία φορά όμως σκέφτομαι πως θα θελα να είσαι κρυφό"

Ξέρω. Οχι δε σε παραμέλησα, βγηκαν υποχρεώσεις και άλλα αναγκαία κακά. Μια η γαστρεντερίτιδα, μία η ανακαίνιση ενός δωματίου και πρόσκαιρη απομάκρυνση απο το λαπτοπακι μου. Οχι, δε σου λέω δικαιολογίες. Ηθελα πολύ να σου γράψω. Καμία φορά όμως σκέφτομαι πως θα θελα να είσαι κρυφό. Ναι, ξέρω πως εγώ σε έκανα γνωστό αλλά καμιά φορά θα θελα να σαι κρυφό. Να εκφράζω άφοβα την αγάπη μου για εκείνον, να μη σκέφτομαι τί θα σκεφτούν διαβάζοντας σε οι φίλοι και οι συγγενείς, να στα λεώ όλα. Ναι, έχεις δίκιο, το κώλυμα είναι δικό μου. Σωστά λες! Θα γράψω.
Δε θέλω να φοβάμαι να πω ή να με πιάνουν οι εγωισμοί για να πω πως μου λείπει εκείνος ο φίλος από τα παλιά. Ναι, τον αγαπούσα πολύ πολύ, αυτός μάλλον όχι. Με θεωρούσε μπας κλας είπε. Δεν ξέρω τί μύγα τον τσίμπησε και με μίσησε ξαφνικά. Σου το ορκίζομαι, όλα καλά υποτίθεται πως ήταν. Κάναμε τρέλες που με άλλον άνθρωπο δεν κάνω εύκολα. Ούτε καν με το αγόρι μου. Νιώθει άσχημα αν κάνω βλακείες- τρέλες. Με θέλει σοβαρή. Να γυρίσω στο θέμα φίλου. Μου έλεγε διάφορα πράματα, μερικά απο τα οποία δεν έστεκαν. Πάλι τον αγαπούσα. Ναι μπλογκ μου σου λέω! Είχα πολλή κατανόηση για ό,τι μου έλεγε αλλά κι εκείνος με στήριζε. Σε πολλά. Χώρισα από μια σχέση του παρελθόντος, προβληματική βέβαια, για να είμαι με τον τωρινό μου άντρα. Στις αρχές η σχέση αυτή δοκιμάστηκε πολύπλευρα. Τον έπρηξα κι αυτόν και το όργανο του εκείνο που παράγει τις ανδρικές ορμόνες. Ο φίλος μου με έβαζε πάντα σε τάξη. "Πάψε πια να τον πρήζεις!". Με συνέφερνε. Παλιέ μου φίλε να ξέρεις πως μου λείπεις πολύ, θέλω να είσαι υγιής, να μη φαρμακώνεσαι όλη την ώρα με χάπια και επειδή ξέρω πως μάλλον δε θα ξαναμιλήσουμε ποτέ να ξέρεις πως ήσουν σημαντικότατος για μενα και σε αγαπούσα πολύ.
Οχι, μη μου λες να τελειώνω, δεν τελείωσα ακόμα. Θέλω κι άλλα να σου πω που δεν ξέρεις. Από πολύ μικρή έβρισκα τα κορίτσια κατίνες και στρίγγλες, κάτι που βέβαια δεν ισχύει  καθώς στο πρόσωπο κάποιων γυναικών έχω βρει όλη τη γλυκύτητα και τη λάμψη του κόσμου (βλέπε Λίζα, Δήμητρα (Τασομήτηρ), Ζδραγκεντατς, Τσαπατσαρογκ κλπ κλπ). Ετσι λοιπόν απέκτησα κάποιες συνήθειες που ψιλοθεωρούνται άκυρες για ένα κορίτσι σαν και του λόγου μου. Με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ο Μπόρατ και ο Μπρούνο,  να πηγαίνω στο Καραισκάκη (το λατρεύω αυτό, ε ναι λοιπόν) και στο ΣΕΦ, γενικότερα βρίσκω τις παραπάνω ασχολίες υπερβολικά χαλαρωτικές και ψυχοθεραπευτικές.
Τελος νιώθω ενοχικά που ενώ είμαι πολιτικοποιημένο παιδί, δεν ασχολούμαι διεξοδικά με το θέμα σε τούτο τον ιστοτόπο. Ενώ σκέφτομαι ότι θέλω να πω πολλά, όταν φτάνει η ώρα της καταγραφής υπερνικά το θυμοειδές και η σελίδα αυτή γίνεται κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο.  Πάντα βέβαια νιώθω έντονα την ανάγκη όλοι οι νέοι (και γέροι φυσικά) να ενημερώνονται συνεχώς, να διαβάζουν εφημερίδες, να λαμβάνουν πληροφόρίες απο πηγές ποικίλες, αντίθετες και με κριτική σκέψη να βγάζουν λογικά συμπεράσματα. Για καληνύχτα, κλείνω με ευχές. Αγαπάτε αλλήλους και νηστέψτε από την κακία και τη μιζέρια και όχι από το φαγητό. Είναι προκλητικό μια χώρα φτωχή σαν την Ελλάδα να έχει ανθρώπους που σκοπίμως νηστεύουν. Κρατήστε δυνάμεις για μέρες που θα χρειαστει να νηστέψουμε και όχι για θρησκευτικούς λόγους. Γεια!

7 σχόλια:

new-girl-on-the-blog είπε...

Τόσο συγκινητικό..

Είσαι ένα πολύ πολύ ευαίσθητο παιδί και σου αξίζει σίγουρα όλη η γλυκύτητα που βρήκες από τις φίλες σου κι όλη η αγάπη που παίρνεις από τον άντρα και τους συγγενείς σου!

Μου αρέσει πολύ η προτροπή σου για νηστεία απ΄τη μιζέρια και την κακία..μακάρι όλοι να μπορούσαν!

Καλό μεσημέρι, χαριτωμένη μου!

miss little sunshine είπε...

Koριτσάκι μου γλυκό πάντα με γοητεύουν οι επισκέψεις σου. Δεν είμαι ευαίσθητη. Μια κακιασμένη μάγισσα είμαι χαχα. Πάντα προτρέπω τους ανθρώπους να ΜΗΝ νηστεύουν καθώς εκτός από ιδεολογικούς λόγους είμαι λιχούδω και θέλω μονίμως όλα τα λιπαρά στη διάθεση μου. Επιπλέον πως θα πίνω τον λάττε μου καθημερινά ε; Σε φιλώ. μου λείπει και η πόλη σου να ξερεις. Love to you mate.xxx

new-girl-on-the-blog είπε...

Οι κακές μάγισσες που έτυχε να συναντήσω δεν ήταν σαν εσένα, λες ψέματαααα!
Σε περιμένω στην πόλη μου, λιχούδω μου, όποτε θέλεις (θα σε φιλοξενήσω με χαρά)!
ΧΧΧΧ
:-)

miss little sunshine είπε...

Skroutzako muy gracias και σε σενα τα καλυτερααααααα

Σταμπουλ μου σε ευχαριστω πολυ! κι εσυ φυσικα αν βρεθεις στην ομορφη πολη μου, εχεις ενα ζεστο κρεβατι να μεινεις, νοστιμο πρωινο να σε περιμενει, μοσχοβολιστες πετσετουλες και ολα τα καλα για σενα ομορφια!χχχχ

new-girl-on-the-blog είπε...

..και μόνο που το σκέφτηκες μου φτάνει, κοριτσάκι μου, σ΄ευχαριστώ!
:-)

the elf at bay είπε...

wow!

miss little sunshine είπε...

@elf at bay

Thank you for the visit!!xx